Print artikel

NYHED: ATLAS udgiver ny podcast

Anbefaling
16.10.19
Nu skal det være slut med at være i defensiven. Podcastserien 'De røde heste' finder venstreorienterede visioner for fremtiden. Første program er ude nu og det er med Informations chefredaktør Rune Lykkeberg som gæst.

I alt for lang tid har de venstreorienterede overtaget synspunkter fra de liberale og de højrenationale uden selv at træde i karakter. De er konstant i defensiven frem for offensiven, og internt strides de om, hvad de skal mene, hvad de skal mene noget om, og hvordan man skal snakke om det. Det gøres der op med i De røde heste, hvor vi inviterer kloge, visionære og venstreorienterede stemmer i studiet til en snak om nye visioner for fremtiden.

Hvad vil det sige at venstreorienteret i dag? Og giver det overhovedet mening at sondre mellem rød og blå i en tid, hvor konsensus-politik har gjort den politiske skala svær at gennemskue?

Det taler vi om i første program af ATLAS’ nye podcastserie De røde heste, hvor gæst Rune Lykkeberg fortæller om sin begejstring for den demokratiske senator Elizabeth Warren, den sociale frihed og hvorfor vi (måske) skal udskamme ’iværksætteren’.

De kommende afsnit vil have besøg af en perlerække af interessante stemmer, der vil forsøge at konkretisere et venstreorienteret program for fremtiden.
Podcasten får besøg af:
Aydin Soei, Torben Bech Dyrberg, Knud Romer, Nanna Bonde, Asser Amdisen, Pelle Dragsted, Anna Wandel Petersen
Carsten Jensen, Moritz Schramm, Haifaa Awad, Malte Frøslee Ibsen, Jørgen Steen Nielsen, Inge Røpke, Vores Europa og Jesper Jespersen.

Journalist og forfatter Rasmus Hage Dalland er vært og podcasten er produceret og tilrettelagt af Josefine Maria Hansen.

Lyt til første afsnit i iTunes, på Spotify eller lige her: