Print artikel

Bogtillæg #6 udkommer i dag

Anbefaling
03.11.17
Så er efterårets ATLAS bogtillæg på gaden. Bladet er som sædvanlig gratis og kan hentes hos udvalgte boghandlere, cafeer og kulturinstitutioner.

ATLAS bogtillæg tager kulturen og samfundet under kærlig behandling i lange, eksperimenterende og krævende formater, og denne gang er ingen undtagelse. I det nye magasin skriver vi om det, der fylder netop nu, på en måde, der løfter sig over den daglige journalistiske trummerum. Vi vil oplyse, underholde og fortælle de historier, du ikke hører andre steder.

Læs for eksempel forfatter Ida Holmegaards reportage Selv hvis man står stille, er der risiko for at vælte fra et legepladsinspektionsfirma ved Ringe på Fyn. Eller Mikkel Rosengaards oprulning af de selvudnævnte konger Noah Musingku og Franco Onas forsøg på at etablere en ny guldstandard-valuta med base i de tropiske ø-kongedømmer Me’ekamui og Papaala i pseudoreportagen Det gyldne og det pixellerede. Der er også Esben Schjørrings essay Til forsvar for borgeren, der tager livtag med borgerbegrebet i vores politiske brydningstid, hvor identitetspolitik får sindene i kog og gnisterne til at fyge. Og Felix Rothsteins Afrofuturisme i Trump-æraen om den amerikanske bestsellerforfatter Ta-Nehisi Coates’ nye tegneserieværk om den første sorte superhelt Black Panther, der trækker tråde til 1960ernes borgerrettighedsbevægelser.

Foruden selvfølgelig et væld af andre reportager, features, essays og anmeldelser. Du kan blive klogere på alt fra Billy the Kid, litterært teater, Baskerlandet, det gode mord til verdens bedste fængsel og dunkelfugtige perversioner.

ATLAS sætter guldstandarden for litterær journalistik i Danmark. Læs med fra i dag.

Bladet kan blandet andet hentes hos:

Politikens Boghal

Tranquebar rejseboghandel

Møllegades Boghandel

Storrs Antikvariat

Thiemers Magasin

Academic Books KUA

Kunsthal Charlottenborg

Louisiana

Københavns Hovedbibliotek

Kihoskh

Og fra tirsdag d. 7. november også i Aarhus hos

DOKK1

Kristian F. Møller

Stakbogladen

Aarhus Universitet

Løves Bog- og vincafé

Desuden kan du bestille bladet gennem vores webshop (mod et mindre forsendelsesgebyr).

Mest læste