Print artikel

Glæd dig: Årets første ATLAS udkommer 13. marts

Illustration: Thit Thyrring
Redaktionelt
26.02.20
Bliv abonnent og modtag magasinet direkte i postkassen!

Vi har arbejdet en lang, kedelig vinter på at kunne udgive endnu flere spændende, overraskende og originale historier i det nye år. Fredag den 13. marts udkommer de første af dem, og her på redaktionen glæder vi os usigeligt til at dele dem med vores skønne læsere.

I det nye magasin kan du glæde dig til blandt andet at læse et essay om arabiske kvinder, der skriver reportager fra mellemøsten. Et interview med den sydafrikanske digter Koleka Putuma. En feature om stress og udbrændthed. En kommentar om de sociale mediers diffuse ekkokammer-malstrømme. Og så kan man se frem til den længste reportage i magasinets historie. Vi kan afsløre, at reportagen handler om dansk politik, og at det ikke går stille for sig. Derudover er der selvfølgelig en række anmeldelser og omtaler af ny dansk og international skøn- og faglitteratur.

Blandt skribenterne i årets første ATLAS er: Haifaa Awad, Jacob Skyggebjerg, Mikkel Thulstrup, Trine Riel, Klaus Rothstein, Katrine Maria Amann, Oscar Linde Roikjer. Og det var endda kun et lille udpluk!

Magasinet har ikke noget tema – det har det sådan set aldrig. Ikke fordi vi her på bladet har noget imod temaer som sådan, men fordi vi ikke tror, en begavet kulturformidling behøver temaer at støtte sig til. Historierne skulle gerne kunne bære sig selv. Vi håber, at det nye blad falder i din smag. Du kan abonnere på magasinet her. Så vil du modtage en velkomstpakke og vores fire årlige trykte udgaver direkte i din postkasse.

Udgivelsen fejres med en reception på dagen, fredag d. 13. marts i vores lokaler på Nikolaj Plads 27 i København, hvor du kan komme og møde folkene bag magasinet, se det nye blad, drikke en forfriskning og hygge dig. Det er fra kl. 15.30. Alle er velkomne.