Print artikel

Vil du være marketingpraktikant hos ATLAS?

Anbefaling
16.01.19
Vil du være praktikant på ATLAS er det nu der skal søges.

Interesserer du dig for litteratur, perspektivrig journalistik og marketing? Hvis ja, så er du forhåbentlig den næste praktikant på ATLAS Magasin. Vi søger en praktikant fra 1. februar, der vil være med til at udvikle ATLAS og sikre, at magasinet vinder endnu større udbredelse i 2019. Vi har store ambitioner for året. Magasinet udkommer på tryk fire gange årligt og løbende på hjemmesiden. Vi skal udvikle virksomhedens andet ben, ATLAS bureau, så det bliver kulturens helt eget bureau. Og så skal ATLAS’ nyhedsbrev blive kulturlivets bedste.

I samspil med redaktionen og vores marketingsmedarbejdere får du frihed til at sætte dit præg på ATLAS’ kommunikation. Vi er et lille hus uden rigide vaner, så du får mulighed for at føre dine initiativer ud i verden og se resultaterne. Dine arbejdsopgaver vil være:

  • At være skribent på ATLAS’ nyhedsbrev og udvikle den bærende strategi

  • At bidrage til at strategiudvikling for ATLAS Bureau

  • At lave opslag og kampagner på særligt Instagram

  • Og måske endda producere webdesign og videoer, både kommercielle og redaktionelle.

Du behøver ikke kunne det hele, og måske kan du noget helt andet? Vi forventer, du læser kommunikation, dansk eller lignende – men i endnu højere grad, at du er kreativ og engageret, og vil bidrage til at udvikle og skærpe ATLAS’ profil. Du kommer til at indgå i en redaktion bestående af folk med en række forskellige baggrunde – alt fra journalister, cand.mag’ere til studerende. Vi har kontor på Nørrebro (snart København K) og forventer, at du vil bidrage med ca. 25 timer ugentligt. Praktikforløbet løber som udgangspunkt fra februar til juni 2019 med mulighed for justering. Praktikken er ulønnet.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Om Atlas:

ATLAS er et journalistisk samtidsmagasin, der udkommer løbende på nettet. Derudover udkommer ATLAS på tryk fire gange om året. ATLAS har siden sin begyndelse i 2010 haft en ambition om at være et velskrevet alternativ i en medieverden, hvor nyt er bedst og først er størst. Med en spændvidde, der dækker politik, kultur og samfund skriver ATLAS om alt det, der sker omkring os. Siden lanceringen er ATLAS blevet en af landets førende medier for kulturjournalistik, kritik, essayistik og reportage.

Ansøgning (maks. 1 side) og CV sendes til chefredaktør Kristoffer Granov (kg@atlasmag.dk/ +4526818588) senest d. 25. januar 2019.