Print artikel

Nyt bogtillæg ude nu

Europas åndelige tilstand illustreret af Sune Christiansen.
Redaktionelt
18.05.17
ATLAS udgiver nyt bogtillæg i dag 18. maj med det europæiske som tema.

Det nye blad er på 64 sider og fyldt med reportager, essays, interviews, kritik og meget andet. Man kan læse historien om Vidkun Quislings tro på rumvæsener, den franske borgmester, der som hyldest opkaldte en gade efter Brexit, hvordan man håndterer flygtningekrisen set med moralfilosofiske briller, om mærkelig finsk litteratur, et interview med en kroatisk filosof, der har regnet ud, hvordan vi bygger et nyt og bedre Europa, om fortrængt rumænsk popmusik, hvorfor grækerne kalder Documenta for crapumenta, og så glæder vi os til at vise Johan Krarups tegneserie, hvor Batman og Robin besøger Bruxelles. 

Bladet er støttet af Europa-nævnet, Goethe Instituttet og Institut Français. Sune Christiansen har illustreret forsiden, der viser en mand med hovedet oppe i sin egen røv. Det skulle illustrere den politiske og åndelige situation i Europa lige nu.

Bogtillægget er gratis og kan erhverves hos cafeer, boghandlere og biblioteker i København, blandt andet Politikens Boghal og Møllegades Boghandel. Fra næste uge kan bladet desuden fås udvalgte steder i resten af landet. Hvis man som privatperson ønsker bladet tilsendt er det muligt at bestille det gennem vores webshop her. Der vil i så fald blive pålagt porto samt et beskedent ekspeditionsgebyr. Er man en institution, såsom uddannelsessteder, biblioteker, virksomheder eller andet, der ønsker et større antal eksemplarer tilsendt, kan man kontakte os på atlas@atlasmag.dk for en nærmere aftale.

Læs bladet digitalt her