Print artikel

Nyhed! ATLAS Erhvervsmedlemskab

Redaktionelt
22.03.18
Nu kan man som virksomhed eller forening tegne medlemskab og få vores bogtillæg leveret som en direkte kulturel indsprøjtning til sin arbejdsplads. Oven i det hele får jeres navn og logo en fremtrædende plads som støtte her på hjemmesiden.

Er jeres virksomhed optaget af kultur? Og har I lyst til at forkæle jeres ansatte med et stærkt samtidsmagasin, der udkommer fire gange årligt, spækket med reportager, anmeldelser, interviews og essays leveret af nogle af landets skarpeste kulturpenne?

Så har I som virksomhed nu mulighed for at oprette et erhvervsmedlemskab hos ATLAS. Som erhvervsmedlem får virksomhedens navn og logo en fremtrædende plads som støtte på www.atlasmag.dk, og vi leverer en hulens masse nytrykte bogtillæg til jeres arbejdsplads fire gange årligt. Medrivende historier, underholdning og frokostpause-samtaleemner leveret lige til døren. Vi bruger ikke jeres kontingent på dyre møbler eller høje lønninger, men på at gøre magasinet endnu skarpere, nysgerrigt og eftertænksomt. Det er det, vi brænder for. En seriøs, dybdegående samtidsjournalistik, der tør eksperimentere med både formater og indhold.

Læs mere om priser og medlemskabstyper her.