Print artikel

Kulturpraktikant til ATLAS

Redaktionelt
30.11.16
ATLAS søger en praktikant til foråret 2017. Er du skrivende, tænkende og kulturbegejstret, så er det måske dig, vi leder efter.

ATLAS søger en universitetspraktikant til kulturområdet, der skal deltage i produktionen af både netmagasinet og vores trykte bogtillæg.

Du vil få erfaring med at skrive kulturjournalistik – anmeldelser, reportager, interviews – og rig mulighed for at føre nogle af dine egne ideer ud i livet. Du vil også få indblik i det redaktionelle arbejde på ATLAS og i både den daglige og langsigtede drift af et kulturmagasin. I forbindelse med udgivelsen af vores femte bogtillæg i foråret 2017 vil du få mulighed for at indgå i hele processen fra idé over udfærdigelse og redaktion til layout, tryk og færdigt produkt.

ATLAS har kontor på Nørrebro, og vi forventer, at du vil bidrage med 15-20 arbejdstimer om ugen. Praktikforløbet løber i udgangspunktet fra februar 2017 til og med midten af juni, dog med mulighed for justering. Praktikken er ulønnet.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Om ATLAS:

ATLAS er et journalistisk samtidsmagasin, der udkommer løbende på nettet. Derudover udkommer ATLAS Bogtillæg to gange om året. ATLAS har siden sin begyndelse i 2010 haft en ambition om at være et velskrevet alternativ i en medieverden, hvor nyt er bedst og først er størst. Med en spændvidde, der dækker politik, kultur og samfund skriver ATLAS om alt det, der sker omkring os. Siden lanceringen er ATLAS blevet en af landets førende medier for kulturjournalistik, kritik, essayistik og reportage.

Motiveret ansøgning (maks 1 side) samt CV sendes til chefredaktør Kristoffer Granov (kg@atlasmag.dk / +4526818588) senest 6. januar 2017.