Print artikel

Jul på ATLAS

Gør som George
Redaktionelt
30.11.17
Gå den hyggelige tid i møde i selskab med Danmarks fyrtårn for litterær journalistik. Glæd dine nærmeste med et julegave-medlemsskab og en mulepose imod patriarkatet.

Her på redaktionen er vi godt i gang med at varme op til højtiden, og selvfølgelig vil vi også tilbyde vores læsere en masse delikat knas.

Hvis du vil forære en litterær, horisontudvidende gave til en, du holder af, har du mulighed for at købe et særligt julegavemedlemsskab. Du kan selvfølgelig også være så fræk at forære julegavemedlemsskabet til dig selv. Det koster 300 kr. og løber i et halvt år, hvorefter det stopper af sig selv. Tilbuddet inkluderer et styks mulepose imod patriarkatet, ATLAS Bogtillæg #6, samt at man får det næste halve års bogtillæg tilsendt ved udgivelsen. Derudover er du også med til at opretholde udgivelsen af uafhængig kvalitetsjournalistik, der ikke gemmer sig bag betalingsmure. Hvilken lækker, litterær overraskelse at finde under træet! Læs mere og opret medlemsskabet her. Hvis gaven skal nå frem inden jul, skal den bestilles senest d. 18. december. 

Du kan selvfølgelig også stadig oprette et almindeligt medlemsskab.

Derudover er der masser af godter at finde i vores webshop. Plakater, bøger, tidligere bogtillæg. Et hav af oplagte gaver, der kan lune enhver forfrossen sjæl med hang til litteratur, kunst, filosofi, politik, ja, alt det, der er vigtigt! Find butikken her.

All I want for Christmas is a Bogtillæg!

Mest læste