Print artikel

Bliv medlem af ATLAS

Anbefaling
12.01.18
Sådan bliver du medlem, får blade og bøger med posten og støtter den uafhængige journalistik.

Vores medlemskaber har tre forskellige niveauer. 25, 50 og 100 kroner om måneden.

Hvis du melder dig til for 25 kr. sender vi vores eftertragtede mulepose imod patriakatet og den seneste udgave af vores bogtillæg.

For 50 kr. sender vi mulepose, seneste bogtillæg samt fremtidige bogtillæg så længe du er medlem.

Hvis du melder dig ind og bidrager med 100 kr. om måneden sender vi vores to anmelderroste bogudgivelser, Hyldest til lediggang af Bertrand Russell og Curzio Malapartes Coppi & Bartali. Desuden får du de seneste tre bogtillæg og alle fremtidige med posten.

> BLIV MEDLEM HER

Lidt om os

På ATLAS arbejder vi hver dag benhårdt på at skrive og udgive journalistik, der går i dybden og rækker ud over den daglige nyhedsstrøm. Med en spændvidde, der dækker politik, kultur og samfund skriver vi om alt det, der sker omkring os. Hos ATLAS sætter vi de dybdegående problemer over breaking news.

For os handler journalistik først og fremmest om historiefortælling og nysgerrighed, fremfor politiske rævekager og spektakulære sensationer, der fuser ud ligeså hurtigt, som de blusser op. Derfor giver ATLAS plads til lange, skæve og krævende formater. Vi støver det støvede af, henter guld op fra de eksistentielle dybder og formidler det i formater, der sjældent ligner den gængse journalistiske nyhedsartikel.

Foruden at udkomme på nettet, udgiver ATLAS ligeledes trykte publikationer. Vores anmelderroste bogtillæg udkommer fra og med 2018 fire gange om året. Seneste udgave udkom november 2017. Alt indhold på vores webside er gratis, og magasinet kan ligeledes frit afhentes på kulturinstitutioner, boghandlere og cafeer i det meste af landet. Vi tror ikke på betalingsmure. Vi tror på en levende offentlighed. Hvis du bliver medlem af ATLAS støtter du vores arbejde med at holde den ved lige.

Mest læste