Print artikel

ATLAS søger to praktikanter til efteråret 18

Redaktionelt
21.05.18
Interesserer du dig for at skrive og er du fuld af gode ideer, er du måske den, vi leder efter. Bliv en del af holdet på ATLAS som universitetspraktikant.

ATLAS søger to universitetspraktikanter til henholdsvis kultur- og samfundsstoffet, som skal deltage i produktionen af både netmagasinet og vores trykte bogtillæg.

Samfundspraktikant

Som samfundspraktikant søger vi en person med særlig interesse i dansk og international politik og international idé-debat. Du vil komme til at beskæftige dig med alt fra lange feature-formater, reportager, interviews til essays og fagbogsanmeldelser. Vi lægger størst vægt på, at du er nysgerrig og har mod på at prøve kræfter med arbejdet i en journalistisk redaktion.

Kulturpraktikant

Som kulturpraktikant vil du få erfaring med kulturjournalistik – anmeldelser, reportager, interviews – og rig mulighed for at føre nogle af dine egne ideer ud i livet. Du vil også få deltage i det redaktionelle arbejde på ATLAS og i både den daglige og langsigtede drift af et kulturmagasin.

Praktiske informationer

ATLAS har kontor på Nørrebro, og vi forventer, at man som praktikant bidrager med 15-20 arbejdstimer om ugen, hvilket både indebærer artikelskrivning, redigering af tekst, samt mere praktiske opgaver. Praktikforløbet løber i udgangspunktet fra september 2018 til og med december, dog med mulighed for justering. Praktikken er ulønnet.

Motiveret ansøgning (maks 1 side) samt CV sendes til chefredaktør Kristoffer Granov (kg@atlasmag.dk / +4526818588) senest 20. juni 2018.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.