Print artikel

ATLAS søger praktikant til markedsføring og kommunikation

30.11.16
Interesserer du dig for kommunikation, markedsføring og design? Så er du måske den, vi leder efter.

ATLAS søger en praktikant med interesse for design og markedsføring til at stå for kampagner, der skal øge opmærksomheden om magasinet til foråret 2017. Praktikantens primære arbejdsopgaver vil være at arbejde med at udvikle og gennemføre kampagner. Dette indebærer eksempelvis produktion af videoer, webdesign, fremstød på de sociale medier etc. Der er ikke nogen på forhånd fastlagt skabelon, så en stor del af opgaven bliver også at arbejde med udvikling af koncepter og formater, der passer til magasinets profil.

Vi forventer, at du læser på en relevant kommunikations- og/eller designuddannelse – eksempelvis på It-universitetet, Kea eller CBS, og at du har lyst til at arbejde med digitale formater, er kreativ og engageret, og at du har mod på at arbejde selvstændigt. Du kommer til at indgå i en redaktion bestående af folk med en række forskellige baggrunde – alt fra journalister, cand.mag’ere til studerende. Vi har kontor på Nørrebro og forventer, at du vil kunne bidrage med 15-20 timer om ugen. Praktikforløbet løber som udgangspunkt fra februar til juni 2017 med mulighed for justering. Praktikken er ulønnet.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Om Atlas:

ATLAS er et journalistisk samtidsmagasin, der udkommer løbende på nettet. Derudover udkommer ATLAS Bogtillæg to gange om året. ATLAS har siden sin begyndelse i 2010 haft en ambition om at være et velskrevet alternativ i en medieverden, hvor nyt er bedst og først er størst. Med en spændvidde, der dækker politik, kultur og samfund skriver ATLAS om alt det, der sker omkring os. Siden lanceringen er ATLAS blevet en af landets førende medier for kulturjournalistik, kritik, essayistik og reportage.

Ansøgning (maks. 1 side) og CV sendes til chefredaktør Kristoffer Granov (kg@atlasmag.dk / +4526818588) senest 6. januar 2017.