Print artikel

ATLAS søger praktikant til efteråret 2017

Redaktionelt
24.06.17
ATLAS søger en praktikant til efteråret 2017. Hvis du er skrivende, tænkende, nysgerrig og har lyst til at indgå i magasinets daglige redaktion, så er du måske vores nye praktikant.

Efter et turbulent forår for vores magasin, er vi landet på fødderne igen og har brug for nye kræfter til efterårets udgivelser. Derfor søger vi nu en praktikant til redaktionen til efteråret 2017.

Vi søger en praktikant, der har lyst til at lære i et redaktionelt miljø, hvor der er løbende coaching og feedback og rådgivning i forhold til at udvikle vinkling, sprog og fortælleværktøjer. Hvor vi sætter pris på selvstændighed og meget gerne giver indflydelse til unge (eller ældre) med gode ideer og drivkraft og mod på at udfordre gængse fortælleformater og genrer. Vi betragter os selv som et åbent projekt, hvor engagement også giver medbestemmelse, og gode ideer er vores vigtigste kapital.

ATLAS har kontor på Nørrebro, og selvom fristen for at søge studiepraktik er overskredet, håber vi, at du har lyst til at bruge et par dage eller mere om ugen på kontoret. Her holder vi ugentlige redaktionsmøder og sparrer generelt med hinanden i løbet af arbejdsdagen. Praktikken er ulønnet.

Om ATLAS:

ATLAS er et journalistisk samtidsmagasin, der udkommer løbende på nettet. Derudover udkommer ATLAS Bogtillæg to gange om året. ATLAS har siden sin begyndelse i 2010 haft en ambition om at være et velskrevet alternativ i en medieverden, hvor nyt er bedst og først er størst. Med en spændvidde, der dækker politik, kultur og samfund skriver ATLAS om alt det, der sker omkring os. Siden lanceringen er ATLAS blevet en af landets førende formidlere af kulturjournalistik - og kritik. I 2014 blev ATLAS tildelt Kulturministeriets udviklingsstøtte til professionalisering af mediet. ATLAS har cirka 25.000 unikke læsere om måneden.

Motiveret ansøgning (maks 1 side) samt CV sendes til chefredaktør Kristoffer Granov (kg@atlasmag.dk) senest 1. august 2017. Eventuelle spørgsmål kan rettes til samme mail, eller du kan ringe på +45 2681 8588.

Vi glæder os til at høre fra dig.