Print artikel

Årets sidste ATLAS udkommer på mandag

Redaktionelt
06.11.19
I det nye blad kan du læse en feature om den italienske digter-diktator Gabriele D’Annunzio, der oprettede sin egen republik, et interview med det feministiske ikon Deborah Levy, et essay om dårlig opførsel i skønlitteraturen, om Bendtner, sex, Anna Akhmatova og meget andet.

Allerede? Ja, ATLAS #4 2019 er lige på trapperne og udkommer på mandag. Magasinet bliver desuden uddelt på Bogforum d. 15.-17. november, hvor ATLAS har sin egen stand. Hvis du melder dig ind som medlem, sender vi bladet til din adresse.

På ATLAS har vi en vision om at skabe en journalistik, der behandler tidens vigtigste emner på en nysgerrig og underholdende måde, gerne dybdeborende, klogt og kreativt. I den forstand ser vi os selv som en slags kuratorer: som skribenter forsøger vi at filtrere, behandle, udforske og reflektere over det enorme og uoverskuelige kunstværk, verden er. God journalistik kan i princippet handle om alt, det er mere måden, den forholder sig til stoffet på, der er udslagsgivende for, om det er relevant. I dette blad har vi forsøgt at skrive om det, vi finder allermest relevant lige nu – og skrive om det på en måde, der giver dig lyst til at blive ved med at læse. Vores drøm er, at du, som læser, bliver suget ind i bladet og ikke har lyst til at lægge det fra dig igen lige med det første.

Tak fordi du læser med.