ATLAS Erhverv

ATLAS Erhvervsmedlemskab

Er jeres virksomhed optaget af kultur? Og har I lyst til at forkæle jeres ansatte med et stærkt samtidsmagasin, der udkommer fire gange årligt, spækket med reportager, anmeldelser, interviews og essays leveret af nogle af landets skarpeste kulturpenne?

Så har I som virksomhed nu mulighed for at oprette et erhvervsmedlemskab hos ATLAS. Som erhvervsmedlem får virksomhedens navn og logo en fremtrædende plads som støtte på www.atlasmag.dk, og vi leverer en hulens masse nytrykte bogtillæg til jer fire gange årligt. Medrivende historier, underholdning og frokostpause-samtaleemner leveret lige til døren. Vi bruger ikke jeres kontingent på dyre møbler eller høje lønninger, men på at gøre magasinet endnu skarpere, nysgerrigt og eftertænksomt. Det er det, vi brænder for. En seriøs, dybdegående samtidsjournalistik, der tør eksperimentere med både formater og indhold.

Medlemskabstyperne er:

Det lille erhvervsmedlemskab: I modtager 50 bogtillæg ved udgivelse (4 numre årligt) leveret til døren. Jeres logo og navn kommer på vores støtte-hjemmeside.

Pris: 5.000 kr. pr. halvår.

Det store erhvervsmedlemskab: I modtager 150 bogtillæg ved udgivelse (4 numre årligt) leveret til døren. Jeres logo og navn kommer på vores støtte-hjemmeside. Boggave til ansatte ved oprettelse.

Pris: 10.000 kr. pr. halvår.

Betalingen er halvårlig, og der er ingen binding.

Oprettelse: Send en mail til erhverv@atlasmag.dk og oplys firmanavn, leveringsadresse, kontaktperson, samt hvilket erhvervsmedlemskab, I ønsker.

 

ATLAS Bureau

Skal du have produceret en festivalavis, et kursuskatalog, et magasin, et nyhedsbrev eller et andet stykke skriftligt materiale? Og ønsker du, at det skal gøres i den gode, kendte ATLAS-kvalitet? Hos ATLAS er vi optagede af den gode tekst - uanset om det drejer sig om en journalistisk artikel, et essay, et program eller et katalog. Vi skriver godt, vi er kreative, og vi er grundige. Så hyr ATLAS som dit tekstforfatterbureau, hvis du ønsker, at din udgivelse bliver velskrevet, læseværdig og flot at se på. Vi står for din udgivelse helt fra idé til færdigt produkt, både tekst, grafik, illustration og layout. Vi producerer både til digitale formater og til trykte.

På ATLAS har vi bred erfaring med både digitale og trykte formater. Siden magasinets fødsel i 2014 har vi udgivet næsten 2000 dagsordensættende artikler på vores hjemmeside, fem anmelderroste trykte bogtillæg og fire bøger, blandt andet Bertrand Russels Hyldest til lediggang, der blev en decideret bestseller. Tidligere har vi også produceret festivalmagasin for festivalen Click.

Hiv fat i kontaktansvarlig Alexander Rich Henningsen på arh@atlasmag.dk eller 22 54 03 96, fortæl os om dit projekt og book gerne et uforpligtende møde.

 

Annoncering

Ønsker du at annoncere i enten det trykte magasin eller på websiden? Skriv til erhverv@atlasmag.dk med din forespørgsel, så hører du fra os.