ATLAS Erhverv

ATLAS Bureau

Skal du have produceret en festivalavis, et kursuskatalog, et magasin, et nyhedsbrev eller et andet stykke skriftligt materiale? Og ønsker du, at det skal gøres i den gode, kendte ATLAS-kvalitet? Hos ATLAS er vi optagede af den gode tekst - uanset om det drejer sig om en journalistisk artikel, et essay, et program eller et katalog. Vi skriver godt, vi er kreative, og vi er grundige. Så hyr ATLAS som dit tekstforfatterbureau, hvis du ønsker, at din udgivelse bliver velskrevet, læseværdig og flot at se på. Vi står for din udgivelse helt fra idé til færdigt produkt, både tekst, grafik, illustration og layout. Vi producerer både til digitale formater og til trykte. Vi er også behjælpelige med korrekturlæsning eller andre mindre tekstopgaver - det kommer helt an på, hvad du har brug for.

På ATLAS har vi bred erfaring med både digitale og trykte formater. Siden magasinets fødsel i 2014 har vi udgivet i omegnen af 2500 dagsordensættende artikler, 10 anmelderroste trykte bogtillæg og fire bøger, blandt andet Bertrand Russels Hyldest til lediggang, der blev en decideret bestseller. I efteråret 2018 producerede vi den roste festivalavis for litteraturfestivalen Höst. Se den her. Tidligere har vi også produceret festivalmagasin for festivalen Click.

Hiv fat i ATLAS' redaktionschef Alexander Rich Henningsen på arh@atlasmag.dk eller 22 54 03 96, fortæl os om dit projekt og aftal gerne et uforpligtende møde.

 

Annoncering

Ønsker du at annoncere i enten det trykte magasin eller på websiden? Skriv til erhverv@atlasmag.dk med din forespørgsel, så hører du fra os. Vi er altid parate til at finde en fleksibel løsning, der passer til dit behov.

 

ATLAS Erhvervsmedlemskab

Er jeres virksomhed optaget af kultur? Og har I lyst til at forkæle jeres ansatte med et stærkt samtidsmagasin, der udkommer fire gange årligt, spækket med reportager, anmeldelser, interviews og essays leveret af nogle af landets skarpeste kulturpenne?

Så har I som virksomhed nu mulighed for at oprette et erhvervsmedlemskab hos ATLAS. Som erhvervsmedlem får I leveret nytrykte bogtillæg fire gange årligt. Medrivende historier, underholdning og frokostpause-samtaleemner lige til døren. Vi bruger ikke jeres kontingent på dyre møbler eller høje lønninger, men på at gøre magasinet endnu skarpere, nysgerrigt og eftertænksomt. Det er det, vi brænder for. En seriøs, dybdegående samtidsjournalistik, der tør eksperimentere med både formater og indhold.

Skriv til erhverv@atlasmag.dk, hvis det har interesse. Så skræddersyr vi et medlemskab, der passer til netop jeres virksomhed.