ATLAS Bureau

Skal du have produceret en festivalavis, et kursuskatalog, et magasin, et nyhedsbrev eller et andet stykke skriftligt materiale? Og ønsker du, at det skal gøres i den gode, kendte ATLAS-kvalitet? Hos ATLAS er vi optagede af den gode tekst - uanset om det drejer sig om en journalistisk artikel, et essay, et program eller et katalog. Vi skriver godt, vi er kreative, og vi er grundige. Så hyr ATLAS som dit tekstforfatterbureau, hvis du ønsker, at din udgivelse bliver velskrevet, læseværdig og flot at se på. Vi står for din udgivelse helt fra idé til færdigt produkt, både tekst, grafik, illustration og layout. Vi producerer både til digitale formater og til trykte.

På ATLAS har vi bred erfaring med både digitale og trykte formater. Siden magasinets fødsel i 2014 har vi udgivet næsten 2000 dagsordensættende artikler på vores hjemmeside, fem anmelderroste trykte bogtillæg og fire bøger, blandt andet Bertrand Russels Hyldest til lediggang, der blev en decideret bestseller. Tidligere har vi også produceret festivalavis for festivalen Click.

Hiv fat i kontaktansvarlig Alexander Rich Henningsen på arh@atlasmag.dk eller 22 54 03 96, fortæl os om dit projekt og book gerne et uforpligtende møde.