ATLAS Bureau

Du kender allerede vores magasin, der fire gange om året udkommer som et festfyrværkeri af gode ideer, kreative formater og simpelthen bare en masse fængende og knivskarp tekst. Tekst, der bliver husket. Tekst, der begejstrer. Det er dét, vi kan på ATLAS: producere indhold, som du ikke vidste, du ikke kunne undvære. Vi ser ikke noget modsætningsforhold mellem det lette og det svære, det højpandede og fjollede. En skør overskrift, som eksempelvis Det er mig der står herude og nationalbanker på kan sagtens dække over en seriøs behandling af en vedkommende problemstilling. Vi skriver godt, vi er kreative, og vi er grundige. Selvom vi har vandtætte skotter mellem vores bureau-aktiviteter og vores redaktionelle frihed, er der ingen vandtætte skotter inden i vores kreative hoveder! Derfor er vi knivskarpe til at udforme og eksekvere inspirerende og fængende content marketing, hvad enten du er en kulturinstitution, et supermarked eller et tøjmærke.

Så hiv fat i os, hvis du har brug for et bureau fuldt af mennesker, der både er skøre, seriøse, kreative og arbejdsomme. Og, ikke mindst: skriver bedre end selv den bedst skrivende bureauhaj skriver i dine hedeste drømme! Vi har ild i pennen, og vi sætter dit brand i brand!

På ATLAS har vi stor erfaring med både digitale og trykte formater. Siden magasinets fødsel i 2014 har vi udgivet i omegnen af 3000 dagsordensættende artikler, 12 anmelderroste trykte magasiner og fem bøger, blandt andet Bertrand Russels Hyldest til lediggang, der blev en decideret bestseller. I efteråret 2018 producerede vi den roste festivalavis for litteraturfestivalen Höst. Tidligere har vi også produceret festivalmagasin for festivalen Click.

Hiv fat i ATLAS' redaktionschef Alexander Rich Henningsen på arh@atlasmag.dk eller 22 54 03 96, fortæl os om dit projekt og aftal gerne et uforpligtende møde.